سفارش تبلیغ
صبا ویژن

«اما شما ای گروه،بخدا سوگندتان می دهم: آیا نمی دانید که رسول الله(ص) در هفت جا بر ابوسفیان لعنت کرده که هیچیک را نمی توانید انکار کنید. این هفت مورد عبارتند از:

1- روزی که در خارج مکه نزدیک طائف، حضرتش را دید در حالیکه ایشان قبیله ثقیف را بدین اسلام فرا می خواندند. ابوسفیان پیش آمد و به پیامبر ناسزا گفته حضرت را دیوانه خوانده ایشان را درغوگو شمرد و کوشید که بر این بزرگوار حمله نماید. در آن روز خدا و پیامبرش به ابوسفیان لعنت فرستادند.

2- روزی که کاروان مشرکین قریش از شام می آمد و پیامبر می خواست آن کاروان را در برابر اموالی که از مسلمانان گرفته بودند، توقیف کند. ولی ابوسفیان کاروان را از بیراهه به مکه برد و جنگ بدر را راه انداخت و رسول گرامی اسلام او را نفرین کرد.

3-روز جنگ احد، هنگامی که رسول الله بر فراز کوه بودند و او زیر کوه ایستاده و نعره میزد: بر افراشته باد هُبَل. در اینجا پیامبر و مسلمانان او را لعنت کردند.

4- در جنگ احزاب، رسول خدا بر او لعنت فرستاد.

5- روز صلح حدیبیه که ابوسفیان به همراه قریش راه را بر مسلمانان بستند و آنان را از انجام فریضه حج محروم نمودند. در این روز رسول خدا بر رهبر مشرکین و پیروانش لعنت فرستادند. به پیامبر گفته شد: آیا امید اسلام هیچیک از آنان را نداری؟ حضرت فرمودند: این لعنت به پیروانشان نمی رسد، اما زمامدارانشان هرگز روی رستگاری را نخواهند دید.

6- روزی که ابوسفیان بر شتر قرمز سوار بود و مورد لعن پیامبر(ص) قرار گرفت.

7- روزی که ابوسفیان بهمراهی یازده نفر دیگر در تنگه عقبه به کمیت پیامبر خدا نشسته بودند تا شتر حضرتش را رم دهند و پیامبر را بر زمین زنند، در این موقعیت نیز رسول مکرم اسلام بر او لعنت فرستادن.

ای معاویه همین مقدار در پاسخ تو کافیست.»



+ نوشته شده در  پنج شنبه 89/6/4ساعت  2:16 عصر  توسط مجنون الفاطمه الزهرا (س)  |  نظر

ببینید این جمعیت رو که چقدر عاشقه اهل بیتن همه

جوون

http://www.behesht.info/ceremony/video/zip/8905224(3gp).zip



+ نوشته شده در  پنج شنبه 89/6/4ساعت  12:56 صبح  توسط مجنون الفاطمه الزهرا (س)  |  نظر


نرم افزار 40 داستان امام حسن نرم افزاری کامل که قابل اجرا در تمامی سیستم عامل های کامپیوتری میباشد. نسخه 1

امکانات نرم افزار :
این نرم افزار بدون نیاز به نصب می باشد و علاوه بر امکان مطالعه راحت و آسان کتاب در رایانه ، لیست تمامی کتابهای موجود در کتابخانه انجمن گفتگوی دینی را به همراه لینک دانلود را در بر دارد .
------------------------------------------------------------

سیستم عامل : کامپیوتر
حجم نرم افــزار : 1267کیلو بایت


دانلود از لینک مستقیم



+ نوشته شده در  پنج شنبه 89/6/4ساعت  12:21 صبح  توسط مجنون الفاطمه الزهرا (س)  |  نظر
آیت‌الله مجتهدی: روزهای 13، 14 و 15 رمضان دعای «مجیر» بخوانید

خبرگزاری فارس: مرحوم آیت‌الله مجتهدی تهرانی در شرح دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان با اشاره به فضیلت روزهای 13، 14 و 15 این ماه گفت: در این سه روز خواندن دعای «مُجیر» که در مفاتیح‌الجنان ذکر شده، مستحب است.


 در دعای روز دوازدهم ماه رمضان می‌خوانیم: «اللَّهُمَّ طَهِّرْنِی فِیهِ مِنَ الدَّنَسِ وَالْأَقْذَارِ وَ صَبِّرْنِی فِیهِ عَلَى کَائِنَاتِ الْأَقْدَارِ وَوَفِّقْنِی فِیهِ لِلتُّقَى وَصُحْبَةِ الْأَبْرَارِ بِعَوْنِکَ یا قُرَّةَ عَینِ الْمَسَاکِین»
«اى خدا در این روز مرا از پلیدى و کثافات پاک ساز و بر حوادث خیر و شر قضا و قدرت صبر و تحمل عطا کن و بر تقوى و پرهیزکارى و مصاحبت نیکوکاران موفق دار به یارى خود اى مایه شادى و اطمینان خاطر مسکینان.»

* «دعا» برای رسیدن به کمال است

مرحوم آیت‌الله احمد مجتهدی تهرانی در ابتدای شرح دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان، ضمن توصیه به خواند دعای «مجیر» در روزهای 13، 14 و 15 ماه مبارک، در خصوص مضامین بلند عرفانی و آمیزه‌‌های عمیق ادعیه اسلامی می‌گوید: دعا تنها برای دستیابی به ثواب نیست، بلکه اصل دعا خواندن برای رسیدن به کمال است.

* غذاهای حلال در استجابت دعا تأثیرگذار است
ادامه مطلب...

+ نوشته شده در  سه شنبه 89/6/2ساعت  1:8 عصر  توسط مجنون الفاطمه الزهرا (س)  |  نظر

مطلب دیگری که می توانید سؤال کنید نگرش مخاطب شما راجع به مسائل اقتصادی  و نحوه درآمد است، در اینجا شغل خود و میزان درآمد ماهیانه خود را مطرح کنید؛ بلوف نزنید، آنچه واقعاً هست را بگویید.

خانم ها نیز باید از خواستگارشان سؤال کنند به نظر شما یک زن و همسر ایده آل چگونه فردی می تواند باشد و بعد صفات مطرح شده را با خصوصیات و ساختمان روانی خود مقایسه کنند، اگر ناهمخوانی یافتند باید بگویند این ویژگی ها را ما نداریم و یا اصلاً با ساختمان روانی ما بیگانه است، خانم ها حتماً سؤال کنند انتظار مرد مورد نظرشان از آنها چیست، به نظر آنها زن باید با چه نوع پوششی در اجتماع ظاهر شود، چگونه باید با مردم نشست و برخاست نماید. نظرش راجع به شاغل بودن زن چیست.

امکانات مالی خود را توضیح دهید، اگر توان مالی شما در شرایط فعلی بیشتر از امکانات موجود نیست این مورد را نیز تذکر دهید و سپس نظر دختر خانم را در این مورد بخواهید، ببینید ایشان چه مقدار پول  را برای داشتن یک رفاه نسبی لازم می دانند، و اگر خواسته های ایشان با درآمد شما همخوان نیست موضوع را مطرح و روی آن تأکید نمایید،

وعده ها و قول هایی که با امکانات شما نمی خواند و امکان برآورده شدنش نیست ندهید.

همیشه برای بهتر شدن زندگی تلاش کنید ولی قول های نابه جا ندهید. علاوه بر نگرش خود و فرد مورد نظر، در مورد مسائل مادی و اقتصادی باید موقعیت اقتصادی هر دو خانواده را با یکدیگر مقایسه کنید. فراموش نکنید بسیار مهم است که دختر و پسر  از یک ردیف اقتصادی با یکدیگر ازدواج کنند و ازدواج  طبقات متضاد اجتماعی اصلاً صلاح نیست.

یکی دیگر از مطالبی که حتماً باید در جلسه خواستگاری پرسیده شود،ارزش های خانوادگی است. باید بفهمید در خانواده فرد مقابل چه چیزهایی ارزش است. اگر در خانواده شما تحصیل جایگاه مهمی دارد و خانواده برای تحصیلات و فرد تحصیل کرده ارزش زیادی قائل هستند، ولی در خانواده شخص مورد نظر شما هیچ بهایی به تحصیل و تحصیل کرده داده نمی شود، جای تأمل دارد؛ باید اندکی دست نگه دارید. یا چنانچه در خانواده شما حجاب و رعایت کردن آن بسیار مهم است و یکی از ارزش های حساس در خانواده به شمار می رود ولی در خانواده طرف مقابل حجاب کم رنگ است و یا اصلاً جایگاهی ندارد و در عوض پول مهمترین ارزش است، در اینجا شما با یکدیگر همخوانی ندارید.

بعد از بررسی نگرش های فرد مقابل راجع به مذهب و مسائل اقتصادی و ارزش های خانوادگی، نوبت به بررسیارزش های درون فردی می رسد. در اینجا افکار، عقاید، ایده آل ها و علائق را به طور کاملاً جزیی مطرح کنید. آقایان حتماً از خانم ها بپرسند، به نظر آنها یک مرد ایده آل چگونه فردی است، و چه شرایطی باید داشته باشد؟ اگر خصوصیاتی را که خانم مطرح می کند در وجود شما نیست سریعاً اعلام نمایید این خصوصیات فردی مورد نظر شما، در ما نیست و یا اصلاً نمی توانیم اینگونه باشیم. خانم ها نیز باید از خواستگارشان سؤال کنند به نظر شما یک زن و همسر ایده آل چگونه فردی می تواند باشد و بعد صفات مطرح شده را با خصوصیات و ساختمان روانی خود مقایسه کنند، اگر ناهمخوانی یافتند باید بگویند این ویژگی ها را ما نداریم و یا اصلاً با ساختمان روانی ما بیگانه است، خانم ها حتماً سؤال کنند انتظار مرد مورد نظرشان از آنها چیست، به نظر آنها زن باید با چه نوع پوششی در اجتماع ظاهر شود، چگونه باید با مردم نشست و برخاست نماید. نظرش راجع به شاغل بودن زن چیست. اگر خانم ها در شرایط فعلی شاغلند و به شغلشان نیز علاقه مند هستند و کار کردن برایشان اهمیت دارد، ولی احساس می کنند خواستگارشان نظر چندان مساعدی نسبت به شاغل بودن زن ندارد باید به این نکته تأکید شدید کنند، حتی در صورت لزوم آن را شرط ضمن عقد قرار دهند.

فرد مورد نظر را مورد مطالعه قرار دهید نکات مثبت را در شخصیت و موقعیت وی جستجو کنید و آن را در یک ستون زیر هم قرار دهید در مقابل ستونی را نیز به صفات و خصوصیات منفی اختصاص دهید. آن مورد یا مواردی از خصوصیات منفی را که اطمینان صد در صد دارید تغییر می نماید مثبت حساب کنید. و سپس آنها را مورد سنجش قرار دهید و تحلیل کنید.

مسئله دیگری که باید در خواستگاری مطرح شودبرنامه های فعلی و برنامه های آینده است. وضعیت فعلی تان را کاملاً مشخص نمایید، برنامه های آینده را نیز حتماً مطرح کنید. اگر قصد ادامه تحصیل دارید این نکته را تذکر دهید. اگر قصد جا به جایی و مسافرت خارج از کشور دارید، باید قبل از ازدواج مطرح نمایید. اگر بیماری های جسمانی خاص دارید، و یا قبلاً در زندگی شما اتفاقی افتاده است (احتمالاً نامزدی  یا عقد داشته اید و ناموفق بوده است و یا مسائل مشابهی داشته اید) آنها را پنهان نکنید قبل از این که همسرتان از دیگران بشنود و نسبت به شما بی اعتماد گردد خودتان مطرح نمایید؛ در این صورت وجدان راحتی نیز خواهید داشت.

شاید همه این مطالب را در جلسه خواستگاری نتوان مطرح کرد، هیچ اشکالی ندارد تعداد جلسات خواستگاری را اضافه نمایید، مشروط به این که حسن نیت داشته باشید. بعد از این که طی جلسات خواستگاری اطلاعات لازم را دریافت کردید و نکته ای بر شما مبهم نماند، زمان ارزشیابی و تجزیه و تحلیل فرا می رسد. در اینجا فرد مورد نظر را مورد مطالعه قرار دهید نکات مثبت را در شخصیت و موقعیت وی جستجو کنید و آن را در یک ستون زیر هم قرار دهید در مقابل ستونی را نیز به صفات و خصوصیات منفی اختصاص دهید. آن مورد یا مواردی از خصوصیات منفی را که اطمینان صد در صد دارید تغییر می نماید مثبت حساب کنید. و سپس آنها را مورد سنجش قرار دهید و تحلیل کنید. گاهی اوقات یک مورد منفی به تمام موارد مثبت می چربد مثلاً فرد مورد نظر تحصیلات و شغل خوب دارد از خانواده خوب و نجیب و موقعیت اقتصادی اش نیز مناسب است، اخلاق خوبی هم دارد ولی معتاد است. در این شرایط باید دست نگه داشت و برای ازدواج عجله نکرد و یا این که شرایط زندگی خوب است ولی شغل غیرقانونی دارد. مسلماً زندگی با چنین شخصی سراسر اضطراب  خواهد بود.

پس از آنکه ارزشیابی انجام شد و وجوه اشتراک و تفاهم  زیاد بود باید تحقیقات کامل، در محل زندگی و محیط کار در مورد چگونگی رفت و آمد با دوستانش و دیگر موارد به عمل آید عده ای معتقد به انجام تحقیق قبل از ازدواج  نیستند و می پندارند افرادی که از آنها تحقیق می شود اگر گرایش و نظر خوب به فرد داشته باشند همه چیز را مثبت جلوه می دهند و اگر با فرد مورد نظر مشکل داشته باشند وی را آدمی منفی ارزیابی می نمایند و واقعیات را مطرح نمی کنند. در صورتی که در واقع چنین نیست. اگر از تعداد زیادی تحقیق به عمل آید حداقل نتیجه اش این خواهد بود که به شما می گویند آیا این فرد قبلاً ازدواج کرده است یا خیر؟ و آیا اینها خانواده جار و جنجالی هستند یا خیر؟ آیا برخورد اجتماعی خوبی با مردم دارند یا نه؟ بنابراین تحقیق بدون منفعت هم نیست؛ شناخت شما را نسبت به همسر آینده و فرد مورد نظر افزایش می دهد.

پشتوانه تمامی مسائل گفته شده، توکل به خدای متعال و قادر مطلق است. در صورتی که تشابهات زیاد و تحقیقات انجام شده، مثبت بود با توکل بر خدا ازدواج کنید. ان شاءا... زندگی خوب و سرنوشت خوبی در انتظار شما خواهد بود.

در اینجا نکته ای قابل ذکر است و آن این که، هر ازدواجی علیرغم تمامی دقت هایی که برای آن به عمل آید و با رعایت کلیه ملاک ها و معیارهای گفته شده، باز هم حدود بیست درصد ریسک دارد. و این ریسک به خاطر جنبه های ناشناخته آن است یا پیش بینی هایی که به وقوع پیوسته است یا خلاف تصور بوده است و به خاطر مسائلی بوده که قبل از ازدواج سؤال و مطرح نشده اند و یا اگر پرسیده شده اند جواب صحیحی برای آنها دریافت نکرده اند. بنابراین رعایت کردن معیارهای ازدواج ، تضمین صد در صد برای  ازدواج موفق  را همراه ندارد ولی در بسیاری از مواقع از به وجود آمدن مشکلات پس از ازدواج جلوگیری می کند و از تنش ها و ناراحتی های درون خانوادگی پس از ازدواج می کاهد.

 سخنی با خانواده ها

بعضی از خانواده ها مقیدند بلافاصله پس از یک جلسه خواستگاری، تکلیف دختر و پسر مورد نظرشان مشخص شود و موافق نیستند خواستگاری به چندین جلسه موکول شود. به این دسته خانواده ها متذکر می شویم انتخاب همسر  و ازدواج نیاز به مطالعه و شناخت دارد و این شناخت در یک جلسه خواستگاری مثلاً یک ساعته مقدور نیست. بنابراین اگر دختر و پسر به قصد ازدواج می خواهند با یکدیگر صحبت بیشتری داشته باشند ، خانواده ها باید در این مورد قدری انعطاف به خرج دهند:شناخت لازمه زندگی است. نگرانی این نوع خانواده ها به خاطر قضاوت مردم و آشنایان است در صورتی که مردم، آشنایان و همسایگان هم نظر منفی راجع به خواستگاری کردن از دختران ندارند. پسری هم که به قصد خواستگاری وارد خانه شما می شود حریم خانه برایش اخلاق ایجاد می کند و این امر بسیار بهتر از آن است که دختر و پسر در خارج از محیط خانه و دور از اطلاع خانواده ها رفت و آمد داشته باشند و تصمیمات نسنجیده بگیرند و یا معضلات اخلاقی به وجود آورند.
منابع

- مقدمه ای بر روان شناسی ازدواج – تألیف : زهره رئیسی

- خانواده در اسلام – تألیف حسین مظاهری

- مشاوره ازدواج – تألیف علی اسلامی بجنوردی نسب



+ نوشته شده در  سه شنبه 89/6/2ساعت  2:19 صبح  توسط مجنون الفاطمه الزهرا (س)  |  نظر

نکات مهم در جلسه خواستگاری

 چگونه می توان قبل از ازدواج به خصوصیات روحی و روانی  همسر پی برد؟ و آیا می شود با رعایت موازین شرعی و عرفی، شخصی را قبل از ازدواج شناخت؟

خواستگاری در درجه اول احترام و اکرام به جنس مؤنث است.

جواب این سؤال تا حدودی مثبت است به شرطی که عاقلانه با موضوع برخورد شود. به پسران جوان توصیه می کنیم، دقت کنید شخصی را که برای ازدواج انتخاب می کنید، آیا شخصیت اجتماعی، یعنی مجموعه حرکات، رفتارها، آدابِ معاشرت و برخورد اجتماعی اش با عقاید شما همخوان هست یا خیر؟ اگر همخوانی وجود داشت تحقیقات جزیی در مورد خانواده اش به عمل آورید و خانواده او را با خانواده خود از لحاظ اقتصادی ، اجتماعی مقایسه کنید، اگر در یک ردیف بودید به خواستگاری  بروید.

ادامه مطلب...

+ نوشته شده در  سه شنبه 89/6/2ساعت  2:11 صبح  توسط مجنون الفاطمه الزهرا (س)  |  نظر
انتخاب اسم فرزند، از روی قرآن کریم براساس یک پژوهش قرآنی ...

 

انتخاب اسم فرزند، از روی قرآن کریم براساس یک پژوهش قرآنی و برای نخستین بار انجام شد. برای نخستین بار و طی یک تحقیق قرآنی، اسامی پسران و دختران از لابه لای آیات روحبخش قرآن کریم جمع آوری شد.
یک مدرس دانشگاه که بیش از ?? سال است به آموزش علوم قرآنی در سطوح مختلف اشتغال دارد می گوید: از آنجایی که بعد از تولد هر نوزاد معمولاً پس از اطلاع از صحت و سلامتی و پسر یا دختر بودن آن، موضوع انتخاب اسم اهمیت که بعضاً پاره ای مشکلات و اختلاف سلیقه ها را نیز در پی دارد، بر آن شدم تا کاری کنیم که خانواده ها راهنمایی بشوند و با مراجعه به قرآن کریم که بالاترین راهنما و چراغ هدایت ما انسان هاست، نام فرزند خود را از روی آن انتخاب کنند.
حسن خسروی در ادامه می گوید: در این تحقیق قرآنی سعی شد تا اسامی رایج پرکاربرد و مقبول عامه که بیش از ??? اسم می باشد استخراج و به همراه آدرس آن گردآوری و تنظیم شود، تا انشاءالله خانواده های محترم و جامعه قرآن دوست ما بتوانند با تمسک و انس با قرآن بیش از پیش از مفاهیم و مطالب انسان ساز آن بهره مند شوند.
وی عنوان می کند: اتفاقاً در حین انجام تحقیق دریافتیم که چه اسامی زیبا و پرمحتوایی در میان اسامی دختران و پسران در قرآن می توان یافت که واقعاً می تواند مبنا و ملاک خوب و افتخارآمیزی برای انتخاب اسم فرزندانمان باشد؛ چرا که از جمله حقوق فرزند بر والدین آن است که نام نیک برای او انتخاب کنند و چه منبع و مأخذی بهتر از قرآن که نام فرزند خود را متبرک با اسامی قرآنی نماییم. باشد که همه ما مشمول شفاعت قرآن و عترت قرار گیریم.
خسروی در پایان می گوید: هرچند که ممکن است این فعالیت صورت گرفته نقص هایی هم داشته باشد ولی در مجموع به عنوان اقدامی نوین در بهره گیری از مفاهیم و آموزه های قرآن و تلفیق آن با نیازهای عمومی جامعه می تواند موجب بسترسازی و ایجاد انگیزه برای قشرهای مختلف باشد که بیش از پیش در عرصه های مختلف از این کتاب آسمانی راهگشا و سعادت بخش بهره ببرند.
اسامی استخراج شده از قرآن کریم به این شرح است:
ادامه مطلب...

+ نوشته شده در  سه شنبه 89/6/2ساعت  2:5 صبح  توسط مجنون الفاطمه الزهرا (س)  |  نظر
نگاهی به بالا انداخت مثل این که کسی را آن بالا می دید. لبخند می زد. بالا را نگاه کردم دیدم کسی نیست دوباره به ضیاء نگاه کردم لبخند روی لب هایش بود اما چشم هایش را بسته بود برای همیشه!

یة الکرسی بلدی؟

گلوله ها تمام شده بود. منتظر بودیم تا برای مان مهمات برسد. دست برد به جیبش و نامه ای بیرون آورد. شروع به خواندن نامه کرد رو به من کرد و گفت «پدر بزرگم نوشته است. روحانی است. نوشته که در مواقع خطر آیت الکرسی و سوره های کوچک قرآن را بخوانید.»

کاغذ نامه را دوباره تا زد و داخل جیبش گذاشت.

- اکبر! راستی آیت الکرسی بلدی؟

- آره.

- پس برای من هم بخوان.

آخرین لبخندی برای همیشه

به چهره اش خیره شدم. نمی دانم چرا این قدر جذاب شده بود. ضیاءالدین را می گویم «ضیاء الدین متبحری». هَمَش پانزده روز از خدمتش باقی مانده بود. خیلی اصرار کردیم که او در عملیات شرکت نکند اما فایده ای نداشت و بالاخره هم آمد. من شدم راننده تانک و او شد توپچی تانک یکی دیگر از بچه ها هم کار فشنگ گذاری را انجام می داد.

- عراقی ها دارن می یان جلو.

صدای فشنگ گذار بود که پشت دوربین توپ بود. ضیاء سریع از جا بلند شد رفت پشت دوربین.

- از این جا که چیزی معلوم نیست.

آخر بر اثر تیراندازی متقابل گل و لای روی زمین دید دوربین را گرفته بود. ضیاء چفیه را از من گرفت رفت بالا که دوربین را تمیز کند. ساعت 8 صبح مهمات هم تازه رسیده بود شب گذشته را تا صبح داخل تانک بودیم. صدای سوت خمپاره را شنیدم. ضیاء در حال نشستن نگاهی به من انداخت و افتاد پشت صندلی راننده دهانش باز و بسته می شد انگار می خواست چیزی بگوید. خیلی هول شده بودم، سریع از جا پریدم و خواستم بلندش کنم که دیدم بر اثر اصابت ترکش به کمرش خون فوراه می زند. بوی خون در داخل تانک پیچید. فشنگ گذار دوید. دنبال آمبولانس گریه می کردم و مدام او را صدا می زدم. در تانک باز بود. ضیاء نگاهی به بالا انداخت مثل این که کسی را آن بالا می دید. لبخند می زد. بالا را نگاه کردم دیدم کسی نیست دوباره به ضیاء نگاه کردم لبخند روی لب هایش بود اما چشم هایش را بسته بود برای همیشه!

دریغ از یک فریاد

شب بود و تاریکی همه جا را زیر پر و بال خود گرفته بود. سکوت بود و دیگر هیچ. سایه هایی در تاریکی شب یکی بعد از دیگری سیاهی شب را می شکافتند و جلو می رفتند.

- صبر کنید به مانع برخوردیم. دشمن این جا تله های انفجاری کار گذاشته، باید خیلی مواظب باشید با کوچک ترین حرکت نابجا و تماس با این سیم ها ،عملیات شناسایی ما لو می رود متوجه شدید؟

همه آهسته گفتند «بله.»

حالا دیگر حرکت این سایه ها کند شده بود آرام و بی صدا. نفس ها در سینه حبس شده بود. این جا مرز بین زندگی و مرگ به باریکی همین سیم هاست.

چیزی شعله ور شد و به تاریکی شب چنگ انداخت. سیم رابط تله بود که پای یکی از بچه ها با آن برخورد کرده بود همه در جای خود میخ کوب شدند. دل توی دل شان نبود. همه وحشت کرده بودند. همین حالاست که عملیات شناسایی لو برود می دانی آخر نور این شعله ها دست کمی از منور ندارد منور که می دانی چیست. همان ستاره شومی که وقتی آن را می بینی باید دراز بکشی. نباید نگاه کنی چون صورتت برق می زند. چشمانت سیاهی می رود باید صبر کنی تا این ستاره شوم خود افول کند. هیچ معطل نکرد بلافاصله دستش را برد سیم شعله ور را گرفت و با دستش به زیر خاک برد حتی یک آخ هم نگفت.

- نترسید انشاءالله که دشمن متوجه این شعله نشد.

صدای آن بسیجی قهرمان بود که با صدای جزغله شدن دستش از زیر خاک درآمیخته بود ولی او اصلاً ناله نکرد وقتی دستش را از زیر خاک بیرون آورد همه بچه ها دل شان ریش بعضی روی شان را برگرداندند و بعضی با دست جلوی چشم های شان را گرفتند چون حتی توان نگاه کردن به آن را هم نداشتند از آن دست فقط اسکلت استخوان باقی مانده بود که آن هم سیاه و سوخته بود اما قلب بسیجی آرام گرفته بود چون عملیات دیگر لو نرفته بود.



+ نوشته شده در  سه شنبه 89/6/2ساعت  1:48 صبح  توسط مجنون الفاطمه الزهرا (س)  |  نظر
دوره آموزشی ملاکهای انتخاب همسر و روانشناسی ازدواج ویژه برادران، با سخنرانی اساتید: دکتر احمدی،دکتر روان پارسا، شجاعی و نیکنام ، تقدیم به کاربران عزیز
ملاکهای انتخاب همسر

31 قعطه برای دانلود در ادامه مطلب

 

 

1. ضرورت آموزش قبل از ازدواج (استاد شجاعی)

2. روانشناسی انتخاب و رابطه آن با شخصیت و جهان بینی (استاد شجاعی)

3. روانشناسی انتخاب - معیار انتخاب و ارتباط (استاد شجاعی)

4. هدف و فوائد ازدواج (1) (استاد شجاعی)

5. هدف و فوائد ازدواج (2) (استاد شجاعی)

6. فوائد و آفات ازدواج (استاد شجاعی)

7. فوائد و آفات ازدواج ، زمان و سن ازدواج (استاد شجاعی)

8. ویژگیهای کلی همسر (استاد نیکنام)

9. ویژگیهای اختصاصی دختر و پسر (استاد نیکنام)

10. ویژگیهای ازدواج ناموفق، سن ازدواج (استاد شجاعی)

11. آسیب شناسی ازدواج (1) (استاد شجاعی)

12. آسیب شناسی ازدواج (2) (استاد شجاعی)

13. آسیب شناسی ازدواج (3) (استاد شجاعی)

14. موانع ازدواج (استاد نیکنام)

15. خواستگاری و وظایف پیش از آن (1) (استاد شجاعی)

16. خواستگاری و وظایف پیش از آن (2) (استاد شجاعی)

17. وظایف پیش از خواستگاری (3) (استاد شجاعی)

18. مهریه و شیر بها (استاد نیکنام)

19. آفات دوران عقد (1) (دکتر احمدی)

20. آفات دوران عقد (2) (دکتر احمدی)

21. محاسن و معایب دوران عقد (1) (استاد شجاعی)

22. محاسن و معایب دوران عقد (2) (استاد شجاعی)

23. مروری بر معایب و آفات دوران عقد (استاد شجاعی)

24. مراسم عروسی (استاد شجاعی)

25. مسائل بهداشتی (1) (دکتر روان پارسا)

26. مسائل بهداشتی (2) (دکتر روان پارسا)

27. پرسش و پاسخ (1)

28. پرسش و پاسخ (2)

29. پرسش و پاسخ (3)

30. پرسش و پاسخ (4)

31. پرسش و پاسخ (5)

منبع: یاس مدیا



+ نوشته شده در  سه شنبه 89/6/2ساعت  1:35 صبح  توسط مجنون الفاطمه الزهرا (س)  |  نظر
دوره آموزشی ملاکهای انتخاب همسر و روانشناسی ازدواج ویژه خواهران، با سخنرانی اساتید: خانم یزدی، خانم بهداد، محمد شجاعی، تقدیم به کاربران عزیز ملاکهای انتخاب همسر

22 قطعه برای دانلود در ادامه مطلب

ضرورت آموزش قبل از ازدواج (استاد شجاعی)

معیار اصلی انتخاب (1) (استاد شجاعی)

معیار اصلی انتخاب (2) (استاد شجاعی)

هدف و فوائد ازدواج (1) (استاد شجاعی)

هدف و فوائد ازدواج (2) (استاد شجاعی)

هدف و فوائد ازدواج (3) (استاد شجاعی)

شرایط کلی انتخاب همسر (خانم یزدی)

ویژگیهای اختصاصی مرد (استاد خانم یزدی)

مشترکات زن و مرد (استاد خانم یزدی)

سن ازدواج (استاد شجاعی)

آفات ازدواج (1) (استاد شجاعی)

آفات ازدواج (2) (استاد شجاعی)

آفات ازدواج (3) (استاد شجاعی)

مسائل خواستگاری (1) (استاد شجاعی)

مسائل خواستگاری (2) (استاد شجاعی)

مسائل خواستگاری (3) (استاد شجاعی)

مسائل دوران عقد، فاصله عقد تا عروسی (1) (استاد شجاعی)

مسائل دوران عقد، معایب طولانی شدن فاصله (2) (استاد شجاعی)

مسائل جهیزیه و عروسی (استاد شجاعی)

بهداشت روانی در دوران نامزدی و بعد از آن (استاد خانم بهداد)

مسائل بهداشتی (استاد خانم یزدی)

پرسش و پاسخ (استاد شجاعی)

منبع:

موسسه فرهنگی هنری منتظران منجی (عج)



+ نوشته شده در  سه شنبه 89/6/2ساعت  1:34 صبح  توسط مجنون الفاطمه الزهرا (س)  |  نظر
<      1   2      
 


 

log